středa 24. prosince 2008

Krásné svátky všem!


Chtěli bychom tímto popřát všem, kteří sem zavítají krásné svátky plné pohody, žádný stres a do Nového roku hodně úspěchů a všeho, co si přejete!

Letos ještě každý doma u rodičů, příští rok už spolu :-)

Předběžně hlásím, že jsem si naježila lyže (Elan Black Pearl) a mikinu (Private Member). Naježen mi byl: prstýnek 1 kus, prádlo 1 kus. POkračování večer u stromku (fotku dodám).
Co jste dostali pod stromek vy?

4 komentáře:

Nietzsche řekl(a)...

Wouuuu... Takže budete slečno ženou oficiálně :-) ? Gratuluji a ať jste šťastní, ještě k tomu byt, ty si budeš žít vrrrr....
A co jsem dostal pod stromeček ? Něco od LCD monitor + spoustu knih. Zítra navíc jedu dodatečně do Istambulu... Takže docela fajnové Vánoce :-D.

Unknown řekl(a)...

Co jsem dostal já? U nás bylo letos nečekaně štědro, buď jsem byl asi extrémně hodný nebo bral Ježíšek prémie :-D

V předstihu jsem dostal naježený telefon a vstupenky na Horkýže Slíže, naopak se zpožděním (ale přece) hasičské auto, které jsem si přál, když mi bylo asi 10 :-D Takže já si nestěžuju, pokračování zítra (vlastně už dneska) a na Štěpána...

Pěkný zbytek svátků přeju a budete-li někam cestovat, hlavně dobře dojeďte ;-)

A Ivi ješte jednou gratuluju, však ty víš :-)

Rudy řekl(a)...

Já dostal pod stromek aku šroubovák, nějaké nářadí a pak klasiku (ponožky, trika, čepici atd.). Rodině jsem dal nějaké věci do bytu, díly na repasi PC (s tím si budu po svátcích hrát).
Jinak ti, iwi gratuluji k nastavajícímu životnímu kroku ba přejiti do života jen to nejlepší.
Také já pravděpodobně trávím poslední vánoce se všemi svými dětmi, starší dcera se příští rok odstěhuje a syn o tom také začíná mluvit

Anonymní řekl(a)...

Opět gratuluji ;-)

Naježenu mám leda srst z nynější zimy... Ale od Ježíška jsem dostal mobil (SE k550i), tričko (AC/DC - For Those About To You - We Salute You), 2 knížky (analýzu Pána prstenů od nějakého Francouze a Night Watch od Terry Pratchetta), some money, a nějakou tu kosmetiku (zřejmě jsem se letos málo holil :) )